Blogg

Blogg

2011 sammanfattning

PudlarnaPosted by Hanna Sun, January 01, 2012 15:53:29
Så var ett nytt år härsmiley

Eros: Har fått vara frisk till största delen och haft mycket roligt under året i form av olika jakter och dylikt. Samma saker står på agendan för i år.

Wille: Där blev saker och ting inte som planerat. Pälsen rök och mattes ork tröt ordentligt iom graviditeten och vi får satsa på lydnaden, brukset och viltspåret i år istället. Två bra kurser blev det men inte så mycket mer. Några parningar står väl också på schemat om allt blir som det ska.

Yoda:
Pälsen rök i början på våren då mattes händer inte höll för pälsvården. Har haft krångel med hälsan. Tonsillit igen med medföljande operation och akut magkatarr då han stoppat i sig något eller fått någon baskilusk. Nu är tonsillerna borta och han är i princip friskförklarad. Men träning och deltagande på olika saker har gått i stöpet. En apporteringskurs och en del spårande har det blivit. Förövrigt pigg och glad. Nya tag.

Vi då: Ja störst och i mångt så är ju Benjamin och hans inkommande i vårt liv det som vi kommer minnas mest. Annars hushållskostnader och året avslutades med trasig kamrem... Always nice att veta vart alla pengar flyger iväg på.

Nu ser vi med tillförsikt fram emot 2012!

Mot nya äventyr!

  • Comments(0)//blog.pudeltok.se/#post85